Reclame Dropwinkel.eu1

jVoteSystemModule

Drop eten

Hoe eet jij je drop ?

lekker zuigen op de dropjes
Alles in één keer op!
Ik doe er zoveel mogelijk in mijn mond!
1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Home

Drop diefstal

OENE - Een 46-jarige vrouw uit Heerde is vrijdag rond vijf uur in Oene aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de diefstal van een grote hoeveelheid drop.

Een getuige zag twee personen zich vrijdagmorgen vroeg verdacht gedragen bij een auto in een weiland bij de Kerkweg in Oene.

Hij waarschuwde de politie. Agenten vonden bij de (verlaten) auto ruim twintig dozen drop.

Hoe is Drop eigenlijk ontstaan?

Drop is een typisch Hollandse lekkernij, die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse cultuur... Drop hoort helemaal thuis in het rijtje met typische Hollandse symbolen zoals onze tulpen, klompen en molens. Gek genoeg komt drop van origine helemaal niet uit Nederland. Drop heeft al een lange reis afgelegd voordat het typische Hollands lekkernij werd, zoals wij die nu kennen. Zoals je kunt lezen in Drop & Maakproces, wordt drop gemaakt van zoethoutwortel wat in warme landen als Egypte, Griekenland, Spanje en Italië gewonnen wordt.

Zoek je inspiratie voor een kinderfeestje of een vrije woensdagmiddag? Hier vind je dropspelletjes, creatieve drop versiersels en kleurplaten! Laat je creativiteit de vrije loop en het is succes verzekerd!