Reclame Dropwinkel.eu1

jVoteSystemModule

Wat kies jij ?

Hard of Zacht ?

Zacht
Hard
1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Komedianten

Gebruikerswaardering:  / 0
ZwakZeer goed 
KomediantenDeze dropkomedianten zijn eigenlijk niet zo grappig als je ze goed bekijkt. De ronde, matzwarte medaillons hebben een reliëfopdruk van naar links kijkende (strenge) tronieken, waarin de oplettende kijker makkelijk een napoleon of een nero zou kunnen herkennen. Duidelijk geen rode (clowns)neus in zicht; 'droptirannen' zou een passender naam zijn geweest.
De droppen lijken op muntdrop en zij vrij onbuigzaam hard. Ook in de mond is het even doorbijten (letterlijk dan), tandenplakfactor: 9, maar dan komt er wel een fijne zoete dropsmaak vrij. Mmmm! Deze drop is niet te zoet en heeft ook niks bitters. Het plakt alleen wel behoorlijk tussen de kiezen vast; na het stukbijten van de drop kun je nauwelijks nog open en dicht doen. Zodat de enthousiaste dropeter tegen wil en dank gedwongen wordt braaf te sabbelen. Vermoeiend. Misschien is dàt wel het grapje van de maker... haha, komisch.
Eindoordeel: 8,0.

KomediantenKomediantenIn het zakje gemengde drop Tiger - zacht zoete drop komt ook een dropje voor dat lijkt op één van deze dropkomedianten.

Volg onze blogger! http://nederdropje.blogspot.com/2012/04/komedianten.html

You have no rights to post comments