Reclame Dropwinkel.eu1

jVoteSystemModule

Drop

Welke letter kies jij ?

D
R
P
O
1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Pectorale

Gebruikerswaardering:  / 3
ZwakZeer goed 
PectoraleDe "natuurlijke keuze" voor de Tuinen is schijnbaar om andermans drop in zakken van het eigen huismerk te stoppen. Nou zal fabri- kant Meenk daar heus wel weet van hebben (op de achterkant staat in kleine lettertjes wie het feitelijk heeft gemaakt), maar het is toch opvallend. Ook deze 'frisse mentholruitjes' zijn van die strekking en ze worden verkocht onder de naam pectorale. Dit is het kruis dat bisschoppen en abten om de nek dragen en het zou voor het snoep met dezelfde naam wellicht een weldoend effect in de borstregio moeten impliceren. Op de verpakking staat echter niets over een eventuele medicinale werking vermeld. Prachtig gevormd zijn de dropjes wél, als kleine strak gesneden ruitjes met gefacetteerde zijdes in profiel.
Harde dropjes met zoethout, dextrose en menthol die tussen de kiezen makkelijk tot poeder vergruisd worden. Daarbij komt een matig tot sterk mentholaroma vrij. De smaak is lichtzoet en doet stérk denken aan de originele (blauwe) wybertjes, alleen hebben deze pectorale geen bittere nasmaak.
Eindoordeel: 7,5.

PectoralePectorale

Volg onze blogger! http://nederdropje.blogspot.com/2012/03/pectorale.html

Reacties   

 
0 #3 Oostendorp 12-08-2016 16:28
[quote name="van oosterhout"]Ik ben al jaren op zoek naar de ouderwetse pectorales, die bruine dan. Ze lijken op wybertjes maar waren iets dikker en bij de drogist los te koop.
Volgens mij heeft nubilo die nog jaren gemaakt, maar die is er mee gestopt.
Heel jammer, tijd voor een revival?
Ook ik zoek al jaren naar deze soort pectorale drop, het is helaas nergens te krijgen, zelfs het recept niet.
Het is inderdaad tijd voor een revival!
 
 
0 #2 Daniel 06-12-2015 16:12
Ik zoek de bovenstaande pectorale ook jaren. Enig idee waar ze te vinden zijn? Ik haalde ze vroeger bij de DA drogist en bij de apotheek. Bij de apotheek zaten ze in de Wit rode apothekers stazak.
 
 
+4 #1 van oosterhout 14-08-2015 12:43
Ik ben al jaren op zoek naar de ouderwetse pectorales, die bruine dan. Ze lijken op wybertjes maar waren iets dikker en bij de drogist los te koop.
Volgens mij heeft nubilo die nog jaren gemaakt, maar die is er mee gestopt.
Heel jammer, tijd voor een revival?
 

You have no rights to post comments