Reclame Dropwinkel.eu1

jVoteSystemModule

Wat kies jij ?

Hard of Zacht ?

Zacht
Hard
1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Apenkopje maken (drank)

Gebruikerswaardering:  / 0
ZwakZeer goed 

Apenkopje maken

We kennen ze allemaal wel; de apenkop snoepjes. Heerlijke snoepjes met een perfecte combinatie tussen een banaansmaak en een dropsmaak. Het apenkopje is ondertussen een smaak op zich geworden. Proeven we deze twee smaken, dan refereren we namelijk meteen naar dit snoepje. Niet zo gek dat ze in de horeca op onderzoek uitgingen om de smaak van dit snoepje na te bootsen in de vorm van een drankje.

 

Tot grote vreugde van ons, is ze dit gelukt. Het apenkop shotje is hartstikke populair en wordt vaak in de kroeg besteld. Het is simpel om te maken en het smaakt heerlijk. Het is een shotje dat lekker smaakt, niet mega sterk is en waar je er veel van op kunt. In tegenstelling tot Goldstrike en Sambuca vertrekt hier je gezicht niet van en kun je er daadwerkelijk van genieten.

Hoe maak je een apenkopje?

Het recept is heel erg simpel. Je hebt maar twee dranken nodig namelijk:

Je pakt een shotglaasje en doet deze voor de helft vol met Dropshot en voor de helft met Pisang Ambon. Heb je geen Pisang Ambon, dan kun je deze ook vervangen door een andere bananenlikeur. Zoals we al hadden gezegd, het is hartstikke simpel. Ga jij een

avondje met je vrienden of vriendinnen bij jou thuis indrinken? Dan is dit een perfect shotje om drankspelletjes mee te doen.

Andere mogelijkheden met Dropshot

Naast het apenkopje kun je nog meerdere dingen maken met Dropshot. Wil je het graag wat sterker? Mix dan ⅔ Sambuca en ⅓ Dropshot in een shotglaasje. Dit noemen we ook wel de trekdrop shot. Wederom afgekeken van het lekkere snoepje. Wil je graag wat langer genieten van je Dropshot en het niet in één keer achterover tikken? Ook dan zijn er verschillende mogelijkheden. Het is niet verstandig om een longdrinkglas te vullen met pure Dropshot. Je kunt het beter mixen met colo, ook wel de Dropco genoemd. Niet zo'n fan van cola? Mix het dan met sprite of energydrink. Genoeg mogelijkheden dus om van dit heerlijke dropdrankje te genieten.

You have no rights to post comments