Reclame Dropwinkel.eu1

jVoteSystemModule

Wat kies jij ?

Zoet Zacht of Zoet Hard

Zoet Zacht
Zoet Hard
1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Gevulde drop

Gebruikerswaardering:  / 1

Gevulde kauwgom inspireerde Autodrop tot innovatie

Bron VMT

Concorp, fabrikant van Autodrop, investeerde miljoenen euro’s in de ontwikkeling van fruit- en dropgums met vloeibare vulling. De snoepjes zullen ook de grenzen overgaan.

De grootste kostenpost van het innovatietraject vormde niet al die manuren -het hele traject duurde twee jaar- ,consumententests en proeven, maar de aanschaf van een compleet nieuwe gietlijn. Hieruit spreekt groot vertrouwen over de slagingskans van het product.

Lees meer: Gevulde drop

Spacedrop

Gebruikerswaardering:  / 1

Drop en de ruimte

Bron: BNR

De zoute drop die André Kuipers bij zich heeft in het ISS-ruimtestation komt uit het Little Dutch Girl winkeltje bij Houston. Voordat Kuipers’ Hollandse snoepgoed gelanceerd kon worden moest de NASA het wel goed analyseren.

BNR-correspondent Reinout van Wagtendonk ging naar de Amerikaanse dropwinkel van astronaut André Kuipers

Lees meer: Spacedrop

Drop over de weg

Gebruikerswaardering:  / 2

Vrachtwagen met drop gekanteld

....Op de andere weghelft kantelde een vrachtwagen met drop. De lading werd vervolgens over enkele tientallen meters over het wegdek verspreid. Ook botsten er meer dan negen personenauto's op elkaar op de A348. Bij alle botsingen raakte slechts één persoon gewond, meldde de ANWB....

Lees meer: Drop over de weg

fruitgum en drop

Gebruikerswaardering:  / 1

Drop en Fruitgum

Gymnastiekvereniging Aktief uit IJzerlo gaat zaterdag 20 februari van start met een actie om de clubkas extra aan te vullen.
De vereniging spaart voor nieuwe toestellen en materialen.

Lees meer: fruitgum en drop

Diefstal dozen drop uit auto aan Eperweg

Gebruikerswaardering:  / 1

Drop diefstal

OENE - Een 46-jarige vrouw uit Heerde is vrijdag rond vijf uur in Oene aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de diefstal van een grote hoeveelheid drop.

Een getuige zag twee personen zich vrijdagmorgen vroeg verdacht gedragen bij een auto in een weiland bij de Kerkweg in Oene.

Hij waarschuwde de politie. Agenten vonden bij de (verlaten) auto ruim twintig dozen drop.

Lees meer: Diefstal dozen drop uit auto aan Eperweg

Werelds grootste kijkdoos

Gebruikerswaardering:  / 1

Drop kijkdoos

Leeuwarden - Ruim 2500 kinderen hebben in de Herfstvakantie in het Natuurmuseum Fryslân meegeknutseld aan de Grootste kijkdoos ter wereld.

Vier dagen lang gonsde het in het atrium van de activiteiten. Met papier en karton, schaar en lijm, stofjes, restjes behang, lege eierdozen en verf zijn allerlei dieren en planten gemaakt voor de lente, zomer, herfst en winter

Een kleine greep: 68 paddenstoelen, 43 spinnen, 35 pinguïns, 48 ijskristallen, 67 ijspegels, 57 hyacinthen, 53 tulpen, 12 lieveheersbeestjes, 31 vlinders en 21 bijen. Sommige kinderen vonden het zo leuk dat ze meerdere knutsels hebben gemaakt: één voor in de Grootste kijkdoos ter wereld en een om mee naar huis te nemen.

Lees meer: Werelds grootste kijkdoos

Dropfabrikant haalt reclame van de buis

Gebruikerswaardering:  / 1

Drop en Oldtimerdrop

LEEUWARDEN - Dropfabrikant Van Slooten, onderdeel van Concorp, heeft een van zijn reclames voor Oldtimerdrop van de buis gehaald.

In de reclame wordt een oud filmpje gebruikt met een joodse goochelaar. De man blijkt in de Tweede Wereldoorlog zelfmoord te hebben gepleegd. Over het gebruik van het filmpje is veel commotie ontstaan.

Jurgen van Krevel, vicepresident van Concorp, betreurt de gang van zaken. ''Wij hebben nooit de bedoeling gehad om mensen te kwetsen. We willen gewoon een lekker dropje in de markt zetten.''

Lees meer: Dropfabrikant haalt reclame van de buis