Reclame Dropwinkel.eu1

jVoteSystemModule

Drop

Welke letter kies jij ?

D
R
P
O
1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Krabbedrop keert terug in in geschenkpot

Gebruikerswaardering:  / 1
ZwakZeer goed 

Krabbedrop

Richard en Mariëtte Tunders hebben Krabbedrop in de aanbieding.

BERGEN OP ZOOM - Terug van weggeweest: Krabbedrop.

Sinds gisteren (11/11) is de lekkernij weer te koop in de winkel van Totaal Gemak Bergen in Nettorama aan de Antwerpsestraatweg.

De zoete 'Berregse drukskes' waren al een aantal jaren niet meer in de Bergse winkelschappen te vinden.

,,Toen dat nog wel zo was, kochten we ze zelf ook altijd. Daarom vonden wij het leuk om het nieuw leven in te blazen", zegt Mariëtte Tunders. Zij runt samen met haar man Richard de winkel.

Het is volgens Richard drop die gemaakt wordt volgens een uniek concept. Het recept bestaat uit een speciale samenstelling van onder andere suiker en zout. Richard: ,,Aan de smaak mocht ook niet worden getornd. Omdat van klanten regelmatig de vraag kwam of we Krabbedrop verkochten, heb ik contact opgenomen met dropfabrikant Matthijs."

Om de Krabbedrop in een bijzondere verpakking te kunnen verkopen, heeft Richard speciale glazen potten besteld, die goed afsluitbaar zijn.

"Cartoonist Eric Elich heeft een tekening van een krab ontworpen en die afbeelding komt op de potten."

Ook lang na 11-11 is volgens Mariëtte de drop nog prima te eten, omdat door behandeling met een soort gom de drop niet uitdroogt.

De glazen pot met daarin ongeveer een pond drop is sinds 11 november elf dagen lang in de aanbieding voor elf euro en elf cent. Daarna gaat de prijs volgens Mariëtte wat omhoog.

De Krabbedrop is ook los verkrijgbaar. Een ons kost dan tachtig cent.

Bron: bndestem

You have no rights to post comments