Reclame Dropwinkel.eu1

jVoteSystemModule

Battle! Welke vind je lekkerder

Harlekijntjes VS Kokindjes

Kokindjes
Harlekijntjes!
1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Meeste Nederlanders hamsteren niet voor vakantie

Gebruikerswaardering:  / 1
ZwakZeer goed 

Nederlanders Hamsteren niet

RIJSWIJK - Nederlanders die op vakantie gaan laden eerst hun auto en caravan af met koffie, ontbijtkoek, aardappels en uien, zo wil het cliché.

In werkelijkheid neemt slechts een kwart van de vakantiegangers eigen voedsel mee naar het buitenland, bleek vrijdag uit een opiniepeiling.

Onderzoeksbureau Isiz ondervroeg in opdracht van verzekeraar Europeesche Verzekeringen ruim 500 Nederlanders over hun vakantiegedrag.

Op de vraag over eten antwoordde de overgrote meerderheid van de ondervraagden (82 procent) zijn eetgewoontes aan te passen aan het gastland. Wie wel eigen producten meeneemt, kiest het vaakst voor kaas, hagelslag en drop.

Vervelend

Landgenoten blijken niet erg populair onder de toeristen. Ongeveer een op de drie respondenten (36 procent) vindt het leuk om in het buitenland andere Nederlanders tegen te komen, 28 procent vindt het ronduit vervelend.

Als voornaamste reden om op vakantie te gaan noemden de ondervraagden ontspanning en zon. Bijna de helft (45 procent) noemde 'het krijgen van het echte vakantiegevoel'.

You have no rights to post comments