Reclame Dropwinkel.eu1

jVoteSystemModule

Zoet of zout

Waar kies jij voor ?

Zoet
Zout
1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Gevulde drop

Gebruikerswaardering:  / 1
ZwakZeer goed 

Gevulde kauwgom inspireerde Autodrop tot innovatie

Bron VMT

Concorp, fabrikant van Autodrop, investeerde miljoenen euro’s in de ontwikkeling van fruit- en dropgums met vloeibare vulling. De snoepjes zullen ook de grenzen overgaan.

De grootste kostenpost van het innovatietraject vormde niet al die manuren -het hele traject duurde twee jaar- ,consumententests en proeven, maar de aanschaf van een compleet nieuwe gietlijn. Hieruit spreekt groot vertrouwen over de slagingskans van het product.

Oldtimers Autodrop
“Ja, dat klopt. Maar we zijn altijd al een beetje challenging geweest. Kijk naar de unieke doosjes van onze Oldtimers van Autodrop. Die zijn met een speciale techniek geseald en nog niet gekopieerd door huismerken”, reageert Ilse Ebbens, marketingdirecteur van Concorp. Ze wil maar zeggen: “Om onze positie als familiebedrijf te beschermen moeten we innovatief zijn.”

Gevulde kauwgom
De kauwgom van Sportlife en Stimorol met vloeibare vulling vormde de inspiratie om te komen tot de gevulde drop- en fruitgums van Autodrop. ‘Als de kauwgomfabrikanten hun product tot een succes weten te maken, dan kunnen wij dat ook’ zo redeneren ze bij Concorp.

Smaakbeleving en bite
De nieuwe smaakbeleving en bite van de innovatie zullen erg wennen zijn voor de consument. Dat verwacht Ebbens ook. Mensen verwachten bij het eten van een snoepje niet iets vloeibaars in hun mond. “Je kunt het vergelijken met de beginperiode van Fruit Today van Hero”, aldus Ebbens, “de consument kreeg toen ineens stukjes in de mond.”

Export naar buitenland
Om het vertrouwen in hun nieuwste noviteit nog maar eens te onderstrepen, gaat Concorp de gevulde fruit- endropgums ook naar het buitenland exporteren. Dat zal niet gebeuren onder het merk Autodrop, maar onder de in het buitenland meer bekende naam Van Slooten.

Met namen als Volle bak, Fruitkarren, Cola Caddies en Rally Rijders liggen de zoetwaren van Autodrop al in de schappen van de Nederlandse supermarkten.

 

Bron VMT

You have no rights to post comments